Servis +420 606 970 767

CYBER HO MAGNETO

Revoluce na poli holmium laserů

Síla holmia s výhodami thulium fiber laseru (TFL).

Laser Cyber Ho s technologií MAGNETO je nejnovější technologií v urologii, který kombinuje „dva v jednom“ – enukleační vlastnosti holmia s vynikající schopností dustingu TFL.

MAGNETO technologie

MAGNETO technologie je první holmiový laserový systém, který přeměňuje špičkový výkon holmia na delší pulzní trvání, poskytující vynikající dusting. S vlastnostmi jako jsou vysoký výkon (až 152 W), rychlá frekvence opakování (100 Hz), pulzní energie (5 J) a unikátní versatility v nastavení šířky pulzu, laser Cyber Ho MAGNETO nastavuje nové standardy v oblasti enukleace prostaty a lithotrypse. Technologie MAGNETO je vhodná pro následující indikace:

  • Jakýkoli druh litotrypse, kde je zvolenou strategií technika dusting.
  • Enukleace BPH.
  • Aplikace na měkké tkáních, kde technologie MAGNETO umožňuje přesný řez a efektivní koagulaci (ablace nádorů, enukleace nádorů, řez).
  • Efektivní koagulace při enukleaci BPH.

Stabilizace

Společnost Quanta jako jediná na světě nabízí u holmiových laserů 4 pokročilé stabilizační a modulované technologie:

  • Vapor Tunnel
  • Virtual Basket
  • Bubble blast 
  • Master Pulse

Virtual Basket

Dvojitá pulzní emise kombinuje nízkou retropulzi s efektem přisání konkrementu. Doba trvání mezi pulzy je optimalizována tak, aby druhý puls byl vyslán z distálního konce vlákna, když je velikost bubliny a množství vypuzené tekutiny maximální.

Vappor Tunnel

Sestávající z jediného dlouhého pulsu, tento režim emise umožňuje omezenou retropulzi a jemnou ablaci kamenů. Vapor Tunnel® je navržen tak, aby používal minimální špičkový výkon v souladu s vybranými výstupními nastaveními.

MasterPULSE

Snížení retropulze a modifikace řezání tkání se stává jednodušší díky intuitivnímu a rychlejšímu nastavení laseru s 7 úrovněmi šířky pulzu, což je výrazně více než tradiční 3 kroky ostatních holmiových laserů.

Výhody stabilizačních módů

PROVOZNÍ NÁKLADY
Tyto režimy nevyžadují dedikovaná jednorázová vlákna a přinášejí uvedené výhody bez nákladů navíc.
MAGNETO EFEKT
Umožňuje dusting konkrementu s minimální retropulzí srovnatelnou s TFL technologií.
BEZPEČNĚJŠÍ LÉČBA
Stabilizační módy u litiázy podstatně snižují riziko komplikací díky minimální retropulzi. U enukleací mód Virtual Basket zajišťuje lepší hemostázu a díky tomu zrychluje výkon a zpřehledňuje operační pole.
ÚSPORA ČASU
Menší retropulze konkrementu zabraňuje časově náročnému přemísťování vlákna, zatímco zvýšený přenos energie zvyšuje rychlost ablace měkkých tkání.
UNIVERSÁLNÍ SYSTÉM
Třída Holmiových laserů Quanta nabízí skutečně komplexní řešení pro léčbu kamenů, poskytující každý potřebný nástroj. Uživatelé si mohou vybrat z různých technik, včetně vysokofrekvenční lithotrypse, dustingu, fragmentace a popcorningu, překonávání retropulze kamene pokročilými nástroji, jako jsou Quanta MAGNETO, Virtual Basket a Vapor Tunnel.

Další výhody technologie Quanta

Předvolba nastavení

Pro každý léčebný postup byl vytvořen preset pro automatický výběr správných nastavení. S tímto vylepšeným uživatelským rozhraním chceme nabídnout nejlepší laserová řešení bez ohledu na vaši zkušenost s holmiovým laserem.

Vysoký výkon s malými vlákny

Přístroje Cyber Ho MAGNETO jsou navrženy pro extrémní výkon již s malými standardními vlákny (umožňující více než 40 W dokonce i s nejmenšími průměry vláken). Díky této funkci uživatel nemusí omezovat flexibilitu vlákna a vysoký emisní výkon zároveň.

„Ball-tip“ vlákna

Použití vláken s kulatým distálním koncem vlákna výrazně zjednodušuje proces vkládání vláken do již ohnutých endoskopů, předchází poškození pracovního kanálu ureteroskopu a usnadňuje klouzání špičky vlákna v něm.